Convocatòria selecció Balear Jocs COJI

El proper dissabte 28 de maig es disputa la prova de triatló dels Jocs COJI. La prova es disputarà al Port de Sóller amb format de competició super sprint per relleu mixt, amb equips de dos esportistes masculins i 2 femenins.

El reglament d’aquests jocs entre arxipèlags preveu que la prova de triatló sigui disputada per esportistes categoria cadet. Aquesta es la primera edició dels jocs en que es disputa la modalitat de triatló i com a mesura excepcional es permet que els esportistes tinguin qualsevol edat. Des de la FETRIB volem apostar per a que siguin els joves esportistes els que disputin la prova.

 

A Balears tenim una bona base amb quantitat d’esportistes de bon nivell pel que les Illes Balears presentarà 2 equips. El criteri bàsic de selecció per l’equip 1 ha estat per ordre de classificació del campionat d’Espanya disputat a Altafulla. L’equip 2 ha estat creat a criteri tècnic.

EQUIP 1

Carlos Oliver Vives Ferrer Hotels – M3T

Josep Pages Preus XTREM Calvià

Paula Maria Oliver Vives Ferrer Hotels – M3T

Andrea Tomas Morcillo A.E. Entrenamientoglobal.net 

 

EQUIP 2

Miquel Riusech Cardona Duet Ciclismoenmallorca

Pau Ramón Vera CC Andratx Triatlón

Sofía Hamad Serra Duet Ciclismoenmallorca

Laia Riudaveds Victory Ferrer Hotels – M3T

 

SUPLENTS

Xavi Córdoba  Ferrer Hotels – M3T

Ana Soler  XTREM Calvià 

En cas de que algún esportista no pugui paticipar el suplent ocuparà el seu lloc. Si algún dels esportistes no pot participar es prega que ho comniqui en la major brevetat possible al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o al 679917360.