Organigrama

Organigrama Fetrib

 

 

 

La federació de triatló de les Illes Balears es un organisme complex que ha de atendre a multitud de funcions. Per el desenvolupament d'aquestes tasques, desde la renovació de la Junta Directiva, varem optar per la creació de un grup de feina extens per afavorir la divisió de funcions y la especialització.

El nou organigrama es el següent:

JUNTA DIRECTIVA

President: Abilio García

Vicepresident : Alberto García

Secretari: Ignasi Colom

Tresorer : Xisco Bonnin

Vocal 1: Isabel Salvà

Vocal 2: Miquel Torres

Vocal 3: Javi Bonet

Vocal 4: Alejandro Sánchez

 

 

FUNCIONS I TASQUES

 

Presidencia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Abilio Garcia

Altres components: Els vicepresidents (Pep Vidal, Alberto Garcia e Ignasi Colom)

Les seves principal tasques son les de representació de la Fetrib i gestionará les relacions amb les autoritats i organismes publics, altres federacions. Coordinará les feines de la resta del equip i reportará a la Junta Directiva i la asamblea del estat de la Fetrib.

 

Secretaria:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Serà el encarregat de confeccionar i firmar els certificats emesos per la Fetrib. Responsable de les actes i convocatòries de tots els actes dels estaments de la FETRIB (Asamblea y JD)

Responsable de les tasques de gestió diaries de la FETRIB.

 

Direcció Tècnica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsables: Javi Bonet i Miquel Torres

Responsables de la tecnificació dels atletes baix l'ambit de la FETRIB. Gestionen la assignació del tècnic de la Escola Balear de l'Esport i la creació i representació de les distintes seleccions.

 

Competicions:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Ignasi Colom

Responsable de la realització de les competicions y contacte amb els organitzadors.

 

Comite de Jutges

Responsable: Xisco Bonnin i Isabel Salvà

 

Gabinet de comunicació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Ignasi Colom

Seran els responsables de totes les vies de comunicació de la FETRIB (Web, mail, xarxes socials, etc.)