Comité Competiciones comite competiciones

Normativa per organitzadors

Aquí vos podeu descarregar la normativa que han de complir els organitzadors de proves per la temporada 2014

 

Normativa per organitzadors

Triatló d'Artà

La Fetrib vol comunicar que el proper dissabte 27 de juliol, se celebrarà a Arta, un triatló sense el permís federatiu corresponent.

La manca d'aquest permís suposa que des de la federació no hem pogut revisar que la seguretat de la prova sigui l'adient, ni que s'hagin demanat els permisos i contractat les assegurances pels esportistes i de responsabilitat civil necessàries per a l'organització d'una prova d'aquestes característiques.

També assenyalar que la prova no estarà controlada per cap tipus de jutge que pugui vetlar per la seguretat i el compliment de les normes pròpies d'aquest esport.

Atentament,

El Comite de competicions

SOL·LICITUD DE PERMISOS PER COMPETICIONS

Dcocuments necessaris per organitzar una prova:

ACTA REUNION ORGANIZADORES

El pasado día 20 de Noviembre tuvo lugar una reunión de organizadores, aqui podreis encontrar el acta y las bases básicas para organizadores.

Para cualquier duda enviar correo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

ACTA REUNION AQUI

NORMATIVA BASICA ORGANIZADORES AQUI

PARATRIATLON

Este el el boletín de Competiciones nro 21 de la FETRI referente a la tramitación e información de la ficha de PARATRIATLON.

     Pincha aquí: