CRITERIOS SELECCION CADETE MASCULINA PARA CTO ESPAÑA

Criteris per la selecció cadet masculina, per participar al Campionat d’Espanya:

El Triatló de Banyoles «Calendari Sèries Nacionals» de dia 16 de juny del 2012, serà la darrera prova que decidirà les quatre places de la selecció escolar de les Illes Balears. Actualment hi ha cinc triatletes que es disputen aquestes quatre places.
La direcció tècnica es reserva el dret a decidir qui seran els seleccionats, en cas de possibles accidents puntuals (caigudes, trencament de material de competició, etc) a la prova en qüestió. Aquesta decisió serà presa en funció dels resultats obtinguts durant aquesta temporada en la Presa de temps i el Campionat d’Espanya de Duatló.

En quant a la selecció femenina, per manca d’un número de triatletes d’un nivell adient, Balears no presentarà selecció.

Comentar