Sopar FETRIB


El restaurant Can Paco d’Andratx acollí prop d’un centenar de triatletes de les Illes que volgueren celebrar els resultats obtinguts al llarg d’aquest any.

L’acte contà amb la presència del balear Mario Mola, triatleta olímpic a Londres que enguany ha finalitzat en tercera posició a les sèries mundials, així com la seva al·lota Carolina Routier, també triatleta profesional. José Hidalgo, president de la Federació Espanyola de Triatló tampoc volgué faltar a l’acte.
Un cop finalitzat el sopar es reté un homenatge als triatletes destacats d’aquesta temporada com Carlos Lòpez, Miguel A. Fidalgo o Xisca Tous entre altresi s’entregà un premi a la prova més votada com a millor prova del 2013, el Triatló Internacional de Portocolom.
A partir d’ara la FETRIB es posa a fer feina en la confecció de la temporada 2014.

Comentar