Escola d’estiu Inca Trisport

El CLUB INCA TRISPORT iniciarà la seva primera ESCOLA DE TRIATLÓ d’estiu amb una programació especial, destinant a tots aquells nens i nenes del pla de Mallorca i el centre de l’illa vulguin conèixer, provar i practicar el triatló.

Ofereix activitats i entrenaments des dels mes petits (de 6 anys) fins al mes majors (19 anys).

L’escola de triatló està enfocada per una part a ensenyar l’esport del Triatló als mes petits i els que estan iniciant-se en aquest esport, i per altre banda a perfeccionar i millorar les habilitats del Triatló per els més avançats.

L’inici de l’Escola d’Estiu serà a partir del 2 de Juliol fins a finals d’Agost i es portarà a terme a les instal·lacions Municipals del Mateu Cañellas d’Inca.

En els documents que hi ha a continuació trobareu mes informació:

Información Adicional