Xisca Tous subcampiona d’Espanya de Triatló

Xisca Tous s’ha proclamat subcampiona d’Espanya de Triatló en una prova que es disputa el passat 28 de setembre a A Coruña.

La prova s’inica a les 16h amb unes condicions climàtiques espectaculars. Sara Pérez liderà la prova des de l’inici de la natació, arribant a la T1 amb 1’30» sobre un grup perseguidor d’unes 15 unitats en el que es trobava Xisca Tous. Durant el segment ciclista Pérez continuà amb el seu domini sense que el grup perseguidor aconseguís agafarla, arribant a la T2 amb prop de 2′ d’avantatge.

Aquest esforç passà factura a la triatleta que acabà retirant-se en el sector de carrera. En aquest moment Tamara Gómez passà a liderar el campionat d’Espanya que finalment aconseguiria. Xisca Tous disputà un emocionant sprint per la segona posició amb Camila Alonso, duguent-se la victòria la balear, aconseguint així el subcampionat nacional.

Xisca Tous conclou d’aquesta manera un espectacular estiu, essent campiona d’Espanya d’Aquatló, subcampiona de triatló i triatló sprint i una magnífica dècima posició a la copa del món de Weihai.