Comunicat Fetrib

Des de la Federació de Triatló de les Illes Balears volem mostrar tot el nostre suport a tots aquells petits organitzadors i clubs, que de manera altruista, s’embarquen en l’organització de proves esportives lligades a l’esport del Triatló i Duatló a les nostres illes. Aquests organitzadors, són els que en el seu dia, van aconseguir l’auge del nostre esport i sobretot, la base, dels grans esdeveniments amb què comptam a les illes, IronMan, Mallorca 140, Half Eivissa, Half Menorca, Totaltrimallorca, Triatló de Portocolom entre altres proves de caràcter internacional.
Des de la Fetrib, entenem que tot el personal organitzatiu i sobretot de seguretat com la policia, guàrdia civil etc, indispensable per a aquests esdeveniments, tengui un salari i retribicions dignes condicionades a la tasca que desenvolupen, però en canvi, no compartim que utilitzin el nostre esport com a mesura de presió i xantatge per un negociat de retribucions, quan hauria de primar el diàleg i el consens entre les parts, evitant el perjudici a tercers, com la situació actual que ha obligat la suspensió de la tradicional duatló de Can Picafort.

Comunicació organitzador, Miquel Ensenyat Morey.

DUATLO DE CAN PICAFORT!!!SUSPES!!!

DESPRES DE 12 ANYS MONTANT PROVES AL NOSTRE MUNICIPI DE CAN PICAFORT, LAMENTAM DE TOT COR COMUNICAR, QUE ENGUANY EL DUATLO DE CAN PICAFORT NO ES CEL.LEBRARA, DAGUT A PROBLEMES INTERNS ENTRE L’AJUNTAMENT I LA POLICIA LOCAL, FENT AQUEST DARRER UN INFORME NEGATIU A SA PROVA, AL NO GARANTITZAR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS. JA SABEU QUE JO I ELS Q M’AJUDEN A MONTAR SES PROVES, QUE SON MOLTS, HEM DEDICAT MOLTES HORES DEL NOSTRE TEMPS LLIURE,PERQUE ELS DUATLONS I TRIATLONS FOSSIN UN REFERENT PER A VOLTROS, I AIXI HO SEGUIRIEM FENT, PERO SI NO HI HA COL.LABORACIO PER PART DE TOTS ELS IMPLICATS, NO ES VIABLE MONTAR CARRERES.
HO SENTIM MOLT TENIR QUE COMUNICAR AQUESTA DIFICIL SITUACIO.
ESPERAM QUE AIXO S’ARREGLI AVIAT I POGUEM SEGUIR MONTANT PROVES, PERQUE EL DUATLO I EL TRIATLO AL NOSTRA MUNICIPI, SEGUEIXI ESSENT UN REFERENT PER A TOTS.
GRACIES