La FETRIB inicia el programa de reactivació del triatló balear.

La primera prova pilot de calendari post Covid-19 de la Federació de Triatlo de les Illes Balears s’ha disputat a la localitat del Port de Pollença sota el format d’Aquatló i amb una estrictes mesures de seguretat.

Més de 70 participants a la prova infantil i 150 a la prova absoluta, en categories independents, respectaren les noves normes de competició com l’aforament limitat i les sortides escalondes sota format rolling star, completant   una distància d’1 km natació i 5km de cursa a peu.

Els millors van ser la internacional Xisca Tous i Guillém Soler, acompanyats al pòdium per Gemma Llabrés i Margalida Genovard en categoria femenina i Daniel Pla i Lluís Rodas en categoria Masculina. Per la seva banda l’Xtrem Calvià va ser el millor per clubs.

Aquesta prova destacà per estar entre les pioneres a nivell nacional des de la nova normalitat, implantant unes mesures especials sense precedents i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença, policia local i la cobertura sanitària d’Ambuibérica.