Susana Sevillano i Miquel Àngel Capó s’imposen al primer duatló de la temporada

Aquest diumenge 10 de gener s’iniciava la temporada 2021, i ho feia amb el Duatló de Reis Eivimotor a Eivissa.
La prova s’inicia amb la normalitat que aquests temps ens permet adoptar. Es realitzaren 3 sortides en les que participaren 106 esportistes. Primer sortiren les dones, als 5 minuts els homes federats i a 5 minuts més els homes no federats. Separats sempre els esportistes per 1’5m, tants als costats com entre les files.

En categoria masculina Miguel Angel Capó i Adrián Herrera van disputar la victòria fent tota la prova junts des del primer 5k de carrera a peu on ja van treure 20 sg a Wilhem Edu, que va arribar sol. En els 20km de ciclisme els dos escapats van sentenciar la prova per baixar-se amb 3 minuts sobre un nodrit grup perseguidor.

En els 2,5 km a peu finals Capó es va endur la prova a l’esprint amb Herrera, amb un temps de 54:55, per la seva banda Edu va finalitzar tercer a 3:08. Louis Hogo i el veteraníssim Miguel Capó van tancar el top5


En dones la reapareguda després d’un greu atropellament amb bici, Susana Sevillano de l’A.D. Eivissa Half Triathlon, es portava la prova amb un temps de 1:06:08 gràcies als seus dos millors parcials de cursa a peu.

Sevillano va arribar sola a la T1 però va ser agafada per Irati Matas amb bici per arribar amb ella a la T2. Les dues es van baixar amb 30 sg sobre Maria Abrate. Els 2500m finals van donar el triomf a Sevillano amb 28 sg sobre Matas i 01:17 sobre Abrate. Leire Rodriguez i Carolina d’Amico completaren el top5 femení

Classificació